Adre Reportage och Information

Uppsala län

Information

Enskild firma finns det flera av i Östhammar och Adre Reportage och Information är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Adre Reportage och Information är ett av dem. Statusen för Adre Reportage och Information är att Bolaget är aktivt.

Adre Reportage och Information är ett Enskild firma och skapades 1998-05-05. Det finns flera olika verksamheter i Uppsala län som är ett stort län. Östhammar där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Adre Reportage och Information ska trivas.

Adre Reportage och Information är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Östhammar så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Frilansverksamhet inom journalistik, information och PR.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Adre Reportage och Information är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Adre Reportage och Information och det finns flera verksamheter som är det idag i Östhammar.

Vill man komma i kontakt med Adre Reportage och Information så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0173-21910.

.

De som är på något sätt har med Adre Reportage och Information är Adre Isaksson, Anne Julia Elisabeth som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Adre Reportage och Information har 570323-XXXX som sitt organisationsnummer.