Drömpärlan

Uppsala län

Information

Drömpärlan hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Östhammar som är den kommunen där Drömpärlan finns. I Östhammar så finns det många olika Enskild firma och i Uppsala län så finns det ännu fler Enskild firma. Drömpärlan tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Drömpärlan har haft sedan 2008-05-22. Drömpärlan har funnits sedan och 2008-05-22 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Drömpärlan så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Östhammar arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler verksamheter.

Drömpärlan har idag 560824-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Drömpärlan

Företagets verksamhet är handel med, köp och försäljning samt tillverkning av smycken, smyckesdetaljer och assessoarer och därmed förenlig verksamhet.

I Drömpärlan så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eklund, Iia Maria som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .