Bergströms Murning och kakelugnsmakeri

Uppsala län

Information

Bergströms Murning och kakelugnsmakeri är en verksamhet som finns i Östhammar. I Bergströms Murning och kakelugnsmakeri finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bergström, Karl Lennart som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bergströms Murning och kakelugnsmakeri så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Bergströms Murning och kakelugnsmakeri på telefon 0295-42028.

Kakelugnsmurning samt murningsarbeten.

Idag är Bergströms Murning och kakelugnsmakeri av bolagstypen Enskild firma.

Bergströms Murning och kakelugnsmakeri är ett av många verksamheter som finns i Uppsala län och Östhammar arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Bergströms Murning och kakelugnsmakeri innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1987-01-01 och Bergströms Murning och kakelugnsmakeri är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1981-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bergströms Murning och kakelugnsmakeri så är det följande:

Bergströms Murning och kakelugnsmakeri har 560229-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.