Eds Handel och Konsult Aktiebolag

Uppsala län

Information

I Östhammar finns det ett Aktiebolag som heter Eds Handel och Konsult Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Eds Handel och Konsult Aktiebolag i Uppsala län. Östhammar är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Eds Handel och Konsult Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-09-13 och det finns flera verksamheter som är det i Uppsala län.

Sedan 2007-09-05 så har Eds Handel och Konsult Aktiebolag varit registrerat och sedan 2007-09-20 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Eds Handel och Konsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Östhammar.

Vill man komma i kontakt med Eds Handel och Konsult Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Myrstigen 3, 742 35, Östhammar. Vi ni istället prata med Eds Handel och Konsult Aktiebolag så kan ni göra det på .

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom anläggningsbyggande samt ägande av utförandebolag,fastigheter och mark.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Lindström, Sture Lars-Erik som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindström, Lars Henrik som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindström, Nils Jörgen som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindström, Åsa Viktoria som är född 1953 och har titeln Suppleant, Tjernström, Lars Bertil som är född 1947 och har titeln Revisor, Borev Bolandsplans Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Eds Handel och Konsult Aktiebolag har 556737-0670 som sitt organisationsnummer.