Matbutik Ulf Andersson Aktiebolag (Coop Konsum)

Uppsala län

Information

Bolaget skall bedriva dagligvaruhandel och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Matbutik Ulf Andersson Aktiebolag (Coop Konsum) vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Östhammar så är Matbutik Ulf Andersson Aktiebolag (Coop Konsum) en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Östhammar arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Östhammar och i Uppsala län. Redan 2005-12-07 så skapades Matbutik Ulf Andersson Aktiebolag (Coop Konsum) och verksamheten är har F-skattsedel Matbutik Ulf Andersson Aktiebolag (Coop Konsum) har haft det sedan 2006-01-27.

Matbutik Ulf Andersson Aktiebolag (Coop Konsum) är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-01-27

556693-0532 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Östhammar.

Just nu är Matbutik Ulf Andersson Aktiebolag (Coop Konsum) Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Matbutik Ulf Andersson Aktiebolag (Coop Konsum) så går det att nå dem via telefon på 0295-20089 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Matbutik Ulf Andersson Aktiebolag (Coop Konsum) är Andersson, Ulf Mikael som är född 1967 och har titeln VD, Andersson, Ulf Mikael som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergström, Emma Maria Kristina som är född 1971 och har titeln Suppleant, Hassis, Per Folke Anders som är född 1959 och har titeln Revisor, Dalrev Revision & redovisning AB som är född och har titeln Revisor, .