Centrum Konditoriet Alunda AB

Uppsala län

Information

556679-5745 är organisationsnummer för företaget Centrum Konditoriet Alunda AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Centrum Konditoriet Alunda AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Östhammar som är den kommunen som Centrum Konditoriet Alunda AB finns i.

Centrum Konditoriet Alunda AB har varit registrerat sedan 2005-04-22 och det finns flera företag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-05-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för Centrum Konditoriet Alunda AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-05-12.

Centrum Konditoriet Alunda AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Östhammar som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Centrum Konditoriet Alunda AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Centrum Konditoriet Alunda AB så kan ni göra det på telefon genom 0174-10077 eller genom brev på följande adress:
Centrumv. 6 C, 747 31, Alunda

Bolaget skall bedriva bageri och konditoriprodukter till försäljning, kaféverksamhet, äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Centrum Konditoriet Alunda AB och det är Josefsson, Hanna Karin Maria som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Stjernberg, Anna Karolina som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Josefsson, Stig Sven-Erik som är född 1946 och har titeln Suppleant, Bohlin, Jan Erik som är född 1952 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,