Kenneth & Son Bilservice AB

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Östhammar och Kenneth & Son Bilservice AB är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Kenneth & Son Bilservice AB är ett av dem. Statusen för Kenneth & Son Bilservice AB är att Bolaget är aktivt.

Kenneth & Son Bilservice AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-12-28. Det finns flera olika verksamheter i Uppsala län som är ett stort län. Östhammar där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Kenneth & Son Bilservice AB ska trivas.

Kenneth & Son Bilservice AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-08-23. I Östhammar så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva verkstad för service och reparationer av bilar, köp och försäljning av bilar och därmed förenlig verkstad.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kenneth & Son Bilservice AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-04-14.

Idag är Kenneth & Son Bilservice AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Östhammar.

Vill man komma i kontakt med Kenneth & Son Bilservice AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0295-20946.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Kenneth & Son Bilservice AB är Svensson, Solveig Margareta som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Svensson, Kenneth Ronnie som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Tord Ulf som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Yngvesson, Anders Christer som är född 1946 och har titeln Suppleant, Lilja, Jan Birger som är född 1966 och har titeln Revisor, focus revision ab som är född och har titeln Revisor.

Kenneth & Son Bilservice AB har 556673-4819 som sitt organisationsnummer.