Sekond AB

Uppsala län

Information

Sekond AB hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Östhammar som är den kommunen där Sekond AB finns. I Östhammar så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sekond AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Sekond AB har haft sedan 2005-01-20. Sekond AB har funnits sedan och 2005-01-20 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Sekond AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Snickareg. 8, 742 42, Öregrund men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0173-30940.

Östhammar arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Sekond AB Privat, ej börsnoterat.

Sekond AB har idag 556672-3382 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Sekond AB

Bolaget skall bedriva rådgivning och produktion av skrifter relaterade till energi- och miljö frågor, byggnadsverksamhet, installationsverksamhet inom VVS samt fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

I Sekond AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rytters, Karl Gustav som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Rytters, Annika Kristina som är född 1945 och har titeln Suppleant, Fäldt, Ulf Peter Sigvard som är född 1951 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .