Öregrunds Järn och Färg Förvaltning AB

Uppsala län

Information

556658-3273 är organisationsnummer för verksamheten Öregrunds Järn och Färg Förvaltning AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Öregrunds Järn och Färg Förvaltning AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Östhammar som är den kommunen som Öregrunds Järn och Färg Förvaltning AB finns i.

Öregrunds Järn och Färg Förvaltning AB har varit registrerat sedan 2004-03-24 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-12-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Öregrunds Järn och Färg Förvaltning AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-12-02.

Öregrunds Järn och Färg Förvaltning AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Östhammar som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Öregrunds Järn och Färg Förvaltning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Öregrunds Järn och Färg Förvaltning AB så kan ni göra det på telefon genom 0173-30048 eller genom brev på följande adress:
Rådhusg. 17, 742 42, Öregrund

Bolaget skall bedriva järn- och färghandel samt förvalta aktier i dotterbolag ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Öregrunds Järn och Färg Förvaltning AB och det är Hansson, Björn Kent Harry som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsson, Eva Sophia Elisabeth som är född 1955 och har titeln Suppleant, Johansson, Erik Sune som är född 1944 och har titeln Revisor, Johansson, Mats Erik som är född 1972 och har titeln Revisorssuppleant, Sune Johanssons Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Revisorshuset i Uppsala Aktiebolag som är född och har titeln Revisor