Österby Industrimontage Förvaltnings AB

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Östhammar och Österby Industrimontage Förvaltnings AB är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Österby Industrimontage Förvaltnings AB är ett av dem. Statusen för Österby Industrimontage Förvaltnings AB är att Bolaget är aktivt.

Österby Industrimontage Förvaltnings AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-09-27. Det finns flera olika verksamheter i Uppsala län som är ett stort län. Östhammar där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Österby Industrimontage Förvaltnings AB ska trivas.

Österby Industrimontage Förvaltnings AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-01-22. I Östhammar så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva förvaltning av maskiner, inventarier, fastigheter och värdepapper, bedriva montage och demontage samt nykonstruktion av maskiner för papperstillverkning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Österby Industrimontage Förvaltnings AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-01-22.

Idag är Österby Industrimontage Förvaltnings AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Östhammar.

Vill man komma i kontakt med Österby Industrimontage Förvaltnings AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas var för sig av -Leppänen, Mauri Johannes -Leppänen, Petra Kristina Linnea.

De som är på något sätt har med Österby Industrimontage Förvaltnings AB är Leppänen, Mauri Johannes som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Leppänen, Petra Kristina Linnea som är född 1976 och har titeln Suppleant, Nordin, Kenth Olof som är född 1965 och har titeln Revisor, Lindgren, Bengt Thomas som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Österby Industrimontage Förvaltnings AB har 556632-6152 som sitt organisationsnummer.