Vaxverkstan Alunda AB

Uppsala län

Information

Vaxverkstan Alunda AB är ett av många bolag som finns i Östhammar. Det är nämligen den kommunen som Vaxverkstan Alunda AB finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Vaxverkstan Alunda AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2002-10-31.

Vaxverkstan Alunda AB som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 2002-09-18. Men sedan 2002-10-31 så har Vaxverkstan Alunda AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Centrumv. 7, 747 31, Alunda. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Vaxverkstan Alunda AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0174-10195.

Östhammar arbetar för att bolag som Vaxverkstan Alunda AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Vaxverkstan Alunda AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Uppsala län.

Bolaget skall bedriva reklamproduktion, rekonditionering och service av samt handel med fordon samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Vaxverkstan Alunda AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Vaxverkstan Alunda AB och det är följande personer, Eklund, Jens Erik som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eklund, Kjell Sölve som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklund, Hans Sölve Jesper som är född 1973 och har titeln Suppleant, Eklund, Jenny Maria som är född 1978 och har titeln Suppleant, Eriksson, Sten Åke som är född 1968 och har titeln Revisor, Sandler, Linda Margareta som är född 1975 och har titeln Revisorssuppleant.Folkesson Råd & Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Vaxverkstan Alunda AB är 556631-9272.