Högberg & Eriksson VVS AB

Uppsala län

Information

556627-9146 är organisationsnummer för företaget Högberg & Eriksson VVS AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Högberg & Eriksson VVS AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Östhammar som är den kommunen som Högberg & Eriksson VVS AB finns i.

Högberg & Eriksson VVS AB har varit registrerat sedan 2002-05-24 och det finns flera företag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-06-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för Högberg & Eriksson VVS AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-06-21.

Högberg & Eriksson VVS AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Östhammar som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Högberg & Eriksson VVS AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Högberg & Eriksson VVS AB så kan ni göra det på telefon genom 0173-35300 eller genom brev på följande adress:
Västerg. 61, 742 42, Öregrund

Bolaget skall bedriva verksamhet inom VVS samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Högberg & Eriksson VVS AB och det är Högberg, Jan Magnus som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Hans Åke som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Erik Börje som är född 1949 och har titeln Suppleant, Högberg, Ulrika Elisabeth som är född 1972 och har titeln Suppleant, Hedman, Kjell Olof som är född 1952 och har titeln Revisor, Företagarnas Revisionsbyrå i Uppsala AB som är född och har titeln Revisor