Elservice Christer Persson AB

Uppsala län

Information

Elservice Christer Persson AB är ett av många bolag som finns i Östhammar. Det är nämligen den kommunen som Elservice Christer Persson AB finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Elservice Christer Persson AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2001-02-16.

Elservice Christer Persson AB som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 2001-02-05. Men sedan 2001-02-16 så har Elservice Christer Persson AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Askön 4356, 742 92, Östhammar. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Elservice Christer Persson AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0173-12175.

Östhammar arbetar för att bolag som Elservice Christer Persson AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Elservice Christer Persson AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Uppsala län.

Bolaget skall bedriva elinstallationer, försäljning av elmaterial och elkapitalvaror. Äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Elservice Christer Persson AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Elservice Christer Persson AB och det är följande personer, Persson, Christer Einar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmgren, Eva Linnéa som är född 1955 och har titeln Suppleant, Englund, Anette Elisabeth som är född 1953 och har titeln Revisor, Francois Ågstrand, Karin Maria som är född 1969 och har titeln Revisorssuppleant, Folkesson Råd & Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Elservice Christer Persson AB är 556605-9076.