L-O Andersson Åkeri AB

Uppsala län

Information

L-O Andersson Åkeri AB är ett bolag som finns i Östhammar. I L-O Andersson Åkeri AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Lars-Olov Evert som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hartman, Anders Olov som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Gunvor Marianne som är född 1941 och har titeln Suppleant, Hartman, Eva-Lena Elisabet som är född 1956 och har titeln Suppleant, Johansson, Erik Sune som är född 1944 och har titeln Revisor, Sune Johanssons Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med L-O Andersson Åkeri AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå L-O Andersson Åkeri AB på telefon 0174-10007.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse och därmed förenlig verksamhet.

Idag är L-O Andersson Åkeri AB av bolagstypen Aktiebolag.

L-O Andersson Åkeri AB är ett av många bolag som finns i Uppsala län och Östhammar arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

L-O Andersson Åkeri AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och L-O Andersson Åkeri AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för L-O Andersson Åkeri AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

L-O Andersson Åkeri AB har 556559-1160 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.