Öregrundsvarvet AB

Uppsala län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning och uthyrning av marina produkter, äga och förvalta fastigheter samt bedriva handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Öregrundsvarvet AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Östhammar så är Öregrundsvarvet AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Östhammar arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Östhammar och i Uppsala län. Redan 1997-11-03 så skapades Öregrundsvarvet AB och bolaget är har F-skattsedel Öregrundsvarvet AB har haft det sedan 1998-01-01.

Öregrundsvarvet AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556547-8061 är organisationsnummret för bolaget som finns i Östhammar.

Just nu är Öregrundsvarvet AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Öregrundsvarvet AB så går det att nå dem via telefon på 0173-16800 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten -externa firmatecknaren Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Öregrundsvarvet AB är Sparremo, Leif Gunnar som är född 1965 och har titeln Extern firmatecknare, Tunbjer, Stig Anders Ingemar som är född 1952 och har titeln Extern VD, Landvik, Dag som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Landin, Anders som är född 1943 och har titeln Suppleant, Folkesson, Erik Gunnar som är född 1952 och har titeln Revisor, Eriksson, Sten Åke som är född 1968 och har titeln RevisorssuppleantFolkesson Råd & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .