Gimo Market Aktiebolag

Uppsala län

Information

I Uppsala län så finns Gimo Market Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Östhammar här finns det många olika Aktiebolag. Gimo Market Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Uppsala län. Östhammar jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Uppsala län gör att företag trivs där.

Gimo Market Aktiebolag är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556546-1307.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0173-46450 alternativt besöka eller skicka post till Gimo Market Aktiebolag på följande adress Köpmang. 1, 747 43, Gimo.

Gimo Market Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1998-01-01.

I Gimo Market Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Forslund, Finn Östen Einar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget har till föremål för sin verksamhet att som medlem i ICA Förbundet bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror och annan därmed förenlig verksamhet.