Östhammars Bild & Tryck AB

Uppsala län

Information

Bolaget ska bedriva handel och konsultation inom trycksaks- framställning, reklam, foto samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Östhammars Bild & Tryck AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Östhammar så är Östhammars Bild & Tryck AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Östhammar arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Östhammar och i Uppsala län. Redan 1997-04-11 så skapades Östhammars Bild & Tryck AB och företaget är har ej F-skattsedel.

556541-1393 är organisationsnummret för företaget som finns i Östhammar.

Just nu är Östhammars Bild & Tryck AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Östhammars Bild & Tryck AB så går det att nå dem via telefon på 0173-21777 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Östhammars Bild & Tryck AB är Eriksson, Erik Börje som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Annika Kristina som är född 1969 och har titeln Suppleant, Eriksson, Erik Gert som är född 1974 och har titeln Suppleant, Boive, Johanna Katarina som är född 1972 och har titeln Revisor, Olsson, Elisabeth som är född 1974 och har titeln Revisorssuppleant, Folkesson Råd & Revision AB som är född och har titeln Revisor.