EKT Redovisningskonsult AB

Uppsala län

Information

556511-4294 är organisationsnummer för verksamheten EKT Redovisningskonsult AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som EKT Redovisningskonsult AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Östhammar som är den kommunen som EKT Redovisningskonsult AB finns i.

EKT Redovisningskonsult AB har varit registrerat sedan 1995-04-06 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för EKT Redovisningskonsult AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

EKT Redovisningskonsult AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Östhammar som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för EKT Redovisningskonsult AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med EKT Redovisningskonsult AB så kan ni göra det på telefon genom 0522-79199 eller genom brev på följande adress:
Strömstadsv. 7 A, 451 50, Uddevalla

Föremålet för bolagets verksamhet är konsulterande tjänster med firmaetableringar som grund. Firman sysslar med försäljning och rådgivning inom ekonomi, marknadsföring och logistik med anpassad grundutbildning och finansiella tjänster för firmatetableringar samt med därtill förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med EKT Redovisningskonsult AB och det är Svanberg, Pia Angelika som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Jan Andreas som är född 1989 och har titeln Suppleant, Thorell, Hans Mikael som är född 1958 och har titeln Revisor, Revisionsaktiebolaget Trirev som är född och har titeln Revisor,