Hyrcenter Ostkusten AB

Uppsala län

Information

556504-3311 är organisationsnummer för verksamheten Hyrcenter Ostkusten AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hyrcenter Ostkusten AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Östhammar som är den kommunen som Hyrcenter Ostkusten AB finns i.

Hyrcenter Ostkusten AB har varit registrerat sedan 1995-01-16 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-06-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hyrcenter Ostkusten AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Hyrcenter Ostkusten AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Östhammar som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hyrcenter Ostkusten AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Hyrcenter Ostkusten AB så kan ni göra det på telefon genom 0173-10079 eller genom brev på följande adress:
Infarten 4201, 742 92, Östhammar

Bolaget skall bedriva uthyrning av maskiner för byggnads- branschen, och försäljning av båtar och bilar, reparations- och entreprenadarbeten främst inom byggnadsbranschen, äga och förvalta fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hyrcenter Ostkusten AB och det är Axelsson, Ann Marie Viola som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Karl Bertil som är född 1938 och har titeln Suppleant, Hedman, Kjell Olof som är född 1952 och har titeln Revisor, Företagarnas Revisionsbyrå i Uppsala AB som är född och har titeln Revisor,