Bengt Cassman Bil Aktiebolag

Uppsala län

Information

556470-2560 är organisationsnummer för verksamheten Bengt Cassman Bil Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bengt Cassman Bil Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Östhammar som är den kommunen som Bengt Cassman Bil Aktiebolag finns i.

Bengt Cassman Bil Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-07-08 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bengt Cassman Bil Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Bengt Cassman Bil Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Östhammar som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bengt Cassman Bil Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Ronnie Urban -Cassman, Bengt Olov Conny

Vill ni komma i kontakt med Bengt Cassman Bil Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0173-10350 eller genom brev på följande adress:
Industriv. 11, 742 34, Östhammar

Bolaget skall bedriva handel med bilar, motorfordon, fritidsprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bengt Cassman Bil Aktiebolag och det är Cassman, Bengt Olov Conny som är född 1949 och har titeln VD, Cassman, Bengt Olov Conny som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Ronnie Urban som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Cassman, Carina Yvonne som är född 1960 och har titeln Suppleant, Johansson, Erik Sune som är född 1944 och har titeln Revisor, Johansson, Mats Erik som är född 1972 och har titeln RevisorssuppleantSune Johanssons Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Revisorshuset i Uppsala Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,