Bengt Stenberg Måleri i Östhammar Aktiebolag

Uppsala län

Information

Bolaget skall bedriva entreprenad- och konsultverksamhet inom golv- och måleriområdet, köp och förvaltning av fastigheter, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bengt Stenberg Måleri i Östhammar Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Östhammar så är Bengt Stenberg Måleri i Östhammar Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Östhammar arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Östhammar och i Uppsala län. Redan 1993-06-21 så skapades Bengt Stenberg Måleri i Östhammar Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Bengt Stenberg Måleri i Östhammar Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

Bengt Stenberg Måleri i Östhammar Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556468-1582 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Östhammar.

Just nu är Bengt Stenberg Måleri i Östhammar Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Bengt Stenberg Måleri i Östhammar Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0173-82164 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bengt Stenberg Måleri i Östhammar Aktiebolag är Johansson, Ulf Erik som är född 1949 och har titeln Extern VD, Nilsson, Berth Thomas Krister som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fransson, Yngve Håkan Kenneth som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Jerry som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Jörgen Per-Gunnar som är född 1954 och har titeln Revisor, Westerlind, Bengt Johan som är född 1949 och har titeln RevisorssuppleantDeloitte AB som är född och har titeln Revisor, .