Bröderna Johansson i Alunda Fastighetsaktiebolag

Uppsala län

Information

Bröderna Johansson i Alunda Fastighetsaktiebolag är ett bolag som finns i Östhammar. I Bröderna Johansson i Alunda Fastighetsaktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Nils Östen som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Lars Olov Mauritz som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Gudrun Ann-Charlotte som är född 1944 och har titeln Suppleant, Johansson, Erik Sune som är född 1944 och har titeln Revisor, Sune Johanssons Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bröderna Johansson i Alunda Fastighetsaktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bröderna Johansson i Alunda Fastighetsaktiebolag på telefon 0174-10795.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bröderna Johansson i Alunda Fastighetsaktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Bröderna Johansson i Alunda Fastighetsaktiebolag är ett av många bolag som finns i Uppsala län och Östhammar arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Bröderna Johansson i Alunda Fastighetsaktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Bröderna Johansson i Alunda Fastighetsaktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bröderna Johansson i Alunda Fastighetsaktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Bröderna Johansson i Alunda Fastighetsaktiebolag har 556459-9578 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.