Gunnar Gustafsson Förvaltning AB

Uppsala län

Information

Bolaget skall bedriva sotningsrörelse samt utföra ventilations- arbeten. Förvaltning av värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Gunnar Gustafsson Förvaltning AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Östhammar så är Gunnar Gustafsson Förvaltning AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Östhammar arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Östhammar och i Uppsala län. Redan 1992-06-17 så skapades Gunnar Gustafsson Förvaltning AB och företaget är har F-skattsedel Gunnar Gustafsson Förvaltning AB har haft det sedan 1994-01-01.

556449-4838 är organisationsnummret för företaget som finns i Östhammar.

Just nu är Gunnar Gustafsson Förvaltning AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Gunnar Gustafsson Förvaltning AB så går det att nå dem via telefon på 0173-21882 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Gunnar Gustafsson Förvaltning AB är Göransson, Emmelie Therés som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindén, Karin Viola som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Kerstin Elvira som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Fäldt, Ulf Peter Sigvard som är född 1951 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .