Strandhotellet i Öregrund Aktiebolag

Uppsala län

Information

Strandhotellet i Öregrund Aktiebolag hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Östhammar som är den kommunen där Strandhotellet i Öregrund Aktiebolag finns. I Östhammar så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. Strandhotellet i Öregrund Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Strandhotellet i Öregrund Aktiebolag har haft sedan 1999-01-01. Strandhotellet i Öregrund Aktiebolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Strandhotellet i Öregrund Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Styrmansg. 9, 742 41, Öregrund men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0173-31600.

Östhammar arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Strandhotellet i Öregrund Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Strandhotellet i Öregrund Aktiebolag har idag 556413-4483 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Eliasson Sigurd, Susanne Helen -Eliasson, Hans-Allan är den som för stunden ansvarar för Strandhotellet i Öregrund Aktiebolag

Bolaget skall bedriva marknadsföring, marknadsundersökningar samt företagsledning av internationella hotell och restauranger ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Strandhotellet i Öregrund Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eliasson, Hans-Allan som är född 1961 och har titeln VD, Eliasson, Hans-Allan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Eliasson Sigurd, Susanne Helen som är född 1953 och har titeln Suppleant, Fäldt, Ulf Peter Sigvard som är född 1951 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .