Alunda Energispar Aktiebolag

Uppsala län

Information

Bolaget skall bedriva förbättring av boende- och arbetsmiljö samt tomt- och fastighetsaffärer ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Alunda Energispar Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Östhammar så är Alunda Energispar Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Östhammar arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Östhammar och i Uppsala län. Redan 1990-10-23 så skapades Alunda Energispar Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Alunda Energispar Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Alunda Energispar Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556408-9471 är organisationsnummret för företaget som finns i Östhammar.

Just nu är Alunda Energispar Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Alunda Energispar Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0174-10917 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Eriksson, Roine Rolf Mikael -Karman, Hans Sören

Följande personer är på något sätt aktiva inom Alunda Energispar Aktiebolag är Karman, Hans Sören som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Roine Rolf Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Karman, Lena Elisabet som är född 1954 och har titeln Suppleant, Johansson, Erik Sune som är född 1944 och har titeln Revisor, Sune Johanssons Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .