Kiptech Aktiebolag

Uppsala län

Information

Kiptech Aktiebolag är en verksamhet som finns i Östhammar. I Kiptech Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bredberg, Göran Peter som är född 1941 och har titeln Likvidator, Johansson, Erik Sune som är född 1944 och har titeln Revisor, Sune Johanssons Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kiptech Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Kiptech Aktiebolag på telefon 0174-36145.

Bolaget skall bedriva följande verksamheter: Produktutveckling, plastteknologisk rådgivning och utbildning. Tillverkning av protytyper och färdiga detaljer, montering, även egna produkter, och försäljning av dessa. Uthyrning av verkstadsmaskiner och utrustning företrädesvis inom verkstadsindustrin. Handel med värdepapper samt med ovanstående förenliga verksamheter.

Idag är Kiptech Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Kiptech Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Uppsala län och Östhammar arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Kiptech Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Kiptech Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kiptech Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Kiptech Aktiebolag har 556407-9498 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är inaktivt i Uppsala län.