Mikael Erikssons Åkeri Aktiebolag

Uppsala län

Information

Mikael Erikssons Åkeri Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Östhammar. Det är nämligen den kommunen som Mikael Erikssons Åkeri Aktiebolag finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Mikael Erikssons Åkeri Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Mikael Erikssons Åkeri Aktiebolag som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 1990-09-18. Men sedan 1990-01-01 så har Mikael Erikssons Åkeri Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Timmermansv. 26, 742 41, Öregrund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mikael Erikssons Åkeri Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5359223.

Östhammar arbetar för att verksamheter som Mikael Erikssons Åkeri Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Mikael Erikssons Åkeri Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Uppsala län.

Bolaget skall driva åkerirörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Mikael Erikssons Åkeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mikael Erikssons Åkeri Aktiebolag och det är följande personer, Eriksson, John Anders Mikael som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, John Yngve som är född 1940 och har titeln Suppleant, Fäldt, Ulf Peter Sigvard som är född 1951 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Mikael Erikssons Åkeri Aktiebolag är 556406-2049.