Österby Mekaniska Aktiebolag

Uppsala län

Information

Österby Mekaniska Aktiebolag är en verksamhet som finns i Östhammar. I Österby Mekaniska Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lundgren, Bo Niclas som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Kamilla Maria som är född 1972 och har titeln Suppleant, Tjernström, Lars Bertil som är född 1947 och har titeln Revisor, Borev Bolandsplans Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Österby Mekaniska Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Österby Mekaniska Aktiebolag på telefon 0295-21425.

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad och vapenhandel samt bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Österby Mekaniska Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Österby Mekaniska Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Uppsala län och Östhammar arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Österby Mekaniska Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Österby Mekaniska Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Österby Mekaniska Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Österby Mekaniska Aktiebolag har 556383-7136 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.