Matton Marin Aktiebolag

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Östhammar och Matton Marin Aktiebolag är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många företag där och Matton Marin Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Matton Marin Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Matton Marin Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-07-12. Det finns flera olika företag i Uppsala län som är ett stort län. Östhammar där företaget finns i jobbar för att företag som Matton Marin Aktiebolag ska trivas.

Matton Marin Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Östhammar så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av båtar samt motorer, reservdelar och maskiner inom båtbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Matton Marin Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Matton Marin Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Östhammar.

Vill man komma i kontakt med Matton Marin Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0173-21400.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Matton Marin Aktiebolag är Matton, Stefan Bengt som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Matton, Gunilla Viola som är född 1960 och har titeln Suppleant, Fäldt, Ulf Peter Sigvard som är född 1951 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Matton Marin Aktiebolag har 556366-0892 som sitt organisationsnummer.