Hemomatik Roslagsproduktion Aktiebolag

Uppsala län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning av elektronikprodukter inom området styr- och reglerteknik ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hemomatik Roslagsproduktion Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Östhammar så är Hemomatik Roslagsproduktion Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Östhammar arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Östhammar och i Uppsala län. Redan 1989-01-21 så skapades Hemomatik Roslagsproduktion Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Hemomatik Roslagsproduktion Aktiebolag har haft det sedan 2008-07-17.

Hemomatik Roslagsproduktion Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556349-4805 är organisationsnummret för företaget som finns i Östhammar.

Just nu är Hemomatik Roslagsproduktion Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Hemomatik Roslagsproduktion Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-7710220 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Hellsten, Bo Göran -Moebius, Erik Georg

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hemomatik Roslagsproduktion Aktiebolag är Hellsten, Bo Göran som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Moebius, Erik Georg som är född 1944 och har titeln Suppleant, Lindholm, Rolf Elon som är född 1943 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .