Öregrundsgrepen Bygg & VVS AB

Uppsala län

Information

Öregrundsgrepen Bygg & VVS AB hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Östhammar som är den kommunen där Öregrundsgrepen Bygg & VVS AB finns. I Östhammar så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. Öregrundsgrepen Bygg & VVS AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Öregrundsgrepen Bygg & VVS AB har haft sedan 2007-11-01. Öregrundsgrepen Bygg & VVS AB har funnits sedan och 2005-06-23 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Öregrundsgrepen Bygg & VVS AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Lönng. 10, 742 41, Öregrund men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-3592199.

Östhammar arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler företag.

Idag är Öregrundsgrepen Bygg & VVS AB Privat, ej börsnoterat.

Öregrundsgrepen Bygg & VVS AB har idag 556346-1721 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Öregrundsgrepen Bygg & VVS AB

Bolaget skall bedriva byggverksamhet, VVS-verksamhet samt markentreprenad samt därmed förenlig verksamhet.

I Öregrundsgrepen Bygg & VVS AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fäldt Lagerros, Anders Sigvard som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Mikic, Malin Kristin som är född 1980 och har titeln Suppleant, Svedare, Anne Marie som är född 1961 och har titeln Revisor, Wiklands Revisionsbyrå i Uppsala AB som är född och har titeln Revisor, .