Rörteam LIS Aktiebolag

Uppsala län

Information

Rörteam LIS Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Östhammar. Det är nämligen den kommunen som Rörteam LIS Aktiebolag finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Rörteam LIS Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Rörteam LIS Aktiebolag som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 1988-10-25. Men sedan 1992-01-01 så har Rörteam LIS Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Verkstadsv. 11, 742 34, Östhammar. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Rörteam LIS Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0173-12070.

Östhammar arbetar för att bolag som Rörteam LIS Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Rörteam LIS Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Uppsala län.

Bolaget skall bedriva förvaltning av dotterbolag, handel med aktier, värdepapper och fastigheter, konsultuppdrag inom handel av verktyg och verktygmaskiner, rörmokeri samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Rörteam LIS Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Rörteam LIS Aktiebolag och det är följande personer, Sandgren, Torsten Lars-Inge som är född 1957 och har titeln VD, Sandgren, Torsten Lars-Inge som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandgren, Karin Maria Terese som är född 1967 och har titeln Suppleant, Kinanen Jansson, Kirsi Marjut som är född 1957 och har titeln Revisor, FÖRETAGARNAS REVISIONSBYRÅ B ÖHRSTAM som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Rörteam LIS Aktiebolag är 556331-0514.