V A - POOLEN Aktiebolag

Uppsala län

Information

V A - POOLEN Aktiebolag är ett företag som finns i Östhammar. I V A - POOLEN Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Thillander, Hans-Olof Gunnar som är född 1944 och har titeln VD, Thillander, Hans-Olof Gunnar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Thillander Malmros, Anna Karin som är född 1967 och har titeln Suppleant, Johnsson, Nils Erik Henrik som är född 1946 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med V A - POOLEN Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå V A - POOLEN Aktiebolag på telefon 0173-10031.

Bolaget skall bedriva konsultativ verksamhet inom området kommunal och industriell reningsteknik samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är V A - POOLEN Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

V A - POOLEN Aktiebolag är ett av många företag som finns i Uppsala län och Östhammar arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

V A - POOLEN Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och V A - POOLEN Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för V A - POOLEN Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

V A - POOLEN Aktiebolag har 556329-5210 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Uppsala län.