Aktiebolaget Wurren

Uppsala län

Information

Aktiebolaget Wurren är ett av många företag som finns i Östhammar. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget Wurren finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Aktiebolaget Wurren är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2008-10-30.

Aktiebolaget Wurren som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 1987-10-08. Men sedan 1987-01-01 så har Aktiebolaget Wurren varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Yttersby 124, 742 91, Östhammar. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget Wurren så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6417509.

Östhammar arbetar för att företag som Aktiebolaget Wurren ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget Wurren. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Uppsala län.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, åkeri, taxi, maskinarbeten, gatuköksrörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Aktiebolaget Wurren är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Grip, Victor.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget Wurren och det är följande personer, Grip, Victor som är född 1989 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Höglund, Torbjörn Sven-Einar som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Grip, Annelie Eva Maria som är född 1964 och har titeln Suppleant, Borvin, Lars Peter som är född 1959 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Aktiebolaget Wurren är 556306-2107.