H-O Anderssons Mattor Aktiebolag

Uppsala län

Information

H-O Anderssons Mattor Aktiebolag hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Östhammar som är den kommunen där H-O Anderssons Mattor Aktiebolag finns. I Östhammar så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. H-O Anderssons Mattor Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket H-O Anderssons Mattor Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. H-O Anderssons Mattor Aktiebolag har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till H-O Anderssons Mattor Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Rundv. 21, 747 32, Alunda men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0174-10843.

Östhammar arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler företag.

Idag är H-O Anderssons Mattor Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

H-O Anderssons Mattor Aktiebolag har idag 556301-9438 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för H-O Anderssons Mattor Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning och läggning av golv och väggmaterial ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även idka handel med värdepapper.

I H-O Anderssons Mattor Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Hans Ove som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Vahlkvist Andersson, Alva Birgitta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Karl Sylve som är född 1949 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .