Alunda Skogstjänst Aktiebolag

Uppsala län

Information

Bolaget skall bedriva skogsavverkning, röjning, plantering, skotning samt förmedling av virke ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Alunda Skogstjänst Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Östhammar så är Alunda Skogstjänst Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Östhammar arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Östhammar och i Uppsala län. Redan 1986-11-12 så skapades Alunda Skogstjänst Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Alunda Skogstjänst Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Alunda Skogstjänst Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

556286-9841 är organisationsnummret för företaget som finns i Östhammar.

Just nu är Alunda Skogstjänst Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Alunda Skogstjänst Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 018-351381 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Alunda Skogstjänst Aktiebolag är Koivisto, Aaro Eevertti som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Lars-Erik Gustav som är född 1951 och har titeln Suppleant, Johansson, Erik Sune som är född 1944 och har titeln Revisor, Sune Johanssons Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .