Grakå Mekaniska Verkstads Aktiebolag

Uppsala län

Information

Grakå Mekaniska Verkstads Aktiebolag hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Östhammar som är den kommunen där Grakå Mekaniska Verkstads Aktiebolag finns. I Östhammar så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. Grakå Mekaniska Verkstads Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Grakå Mekaniska Verkstads Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Grakå Mekaniska Verkstads Aktiebolag har funnits sedan och 1986-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Grakå Mekaniska Verkstads Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Uppsalav. 28 C, 747 42, Gimo men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0173-30835.

Östhammar arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler företag.

Idag är Grakå Mekaniska Verkstads Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Grakå Mekaniska Verkstads Aktiebolag har idag 556278-7571 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Grakå Mekaniska Verkstads Aktiebolag

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstadsindustri ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Grakå Mekaniska Verkstads Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Isaksson, Peter Jörgen som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Isaksson, Eva Marie Annette som är född 1964 och har titeln Suppleant, Almstedt, Camilla som är född 1982 och har titeln Revisor, Ericsson & Lejonhird AB som är född och har titeln Revisor, .