Fritidsprodukter Christer Grundström Aktiebolag

Uppsala län

Information

Fritidsprodukter Christer Grundström Aktiebolag hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Östhammar som är den kommunen där Fritidsprodukter Christer Grundström Aktiebolag finns. I Östhammar så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. Fritidsprodukter Christer Grundström Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Fritidsprodukter Christer Grundström Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Fritidsprodukter Christer Grundström Aktiebolag har funnits sedan och 1986-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Fritidsprodukter Christer Grundström Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Marma, 747 31, Alunda men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0174-10132.

Östhammar arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Fritidsprodukter Christer Grundström Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Fritidsprodukter Christer Grundström Aktiebolag har idag 556278-7175 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Fritidsprodukter Christer Grundström Aktiebolag

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning samt leasing av bangolfanläggningar, bedriva handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet, samt bedriva hästtävlingsverksamhet och hästavel, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Fritidsprodukter Christer Grundström Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Grundström, Christer Dan Håkan som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Grundström, Rolf Allan Sören som är född 1943 och har titeln Suppleant, Johansson, Mats Erik som är född 1972 och har titeln Revisor, Revisorshuset i Uppsala Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .