Svartbäcks Byggvaror Aktiebolag

Uppsala län

Information

Svartbäcks Byggvaror Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Östhammar. Det är nämligen den kommunen som Svartbäcks Byggvaror Aktiebolag finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Svartbäcks Byggvaror Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Svartbäcks Byggvaror Aktiebolag som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 1986-01-07. Men sedan 1986-01-01 så har Svartbäcks Byggvaror Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Svartbäck, 742 97, Gräsö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Svartbäcks Byggvaror Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0173-33153.

Östhammar arbetar för att bolag som Svartbäcks Byggvaror Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Svartbäcks Byggvaror Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Uppsala län.

Bolaget skall bedriva försäljning av byggmaterial och hustillverkning, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Svartbäcks Byggvaror Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Svartbäcks Byggvaror Aktiebolag och det är följande personer, Sandberg, Jan Christer som är född 1950 och har titeln VD, Sandberg, Jan Christer som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Lars Åke som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ljung, Johan Olov som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Företagarnas Revisionsbyrå i Uppsala AB som är född och har titeln Revisor, Irénius, Nils Tommy som är född 1953 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Organisationsnummer för Svartbäcks Byggvaror Aktiebolag är 556270-0087.