Båsab Flyg & Maskin Aktiebolag

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Östhammar och Båsab Flyg & Maskin Aktiebolag är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många bolag där och Båsab Flyg & Maskin Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Båsab Flyg & Maskin Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Båsab Flyg & Maskin Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1984-12-28. Det finns flera olika bolag i Uppsala län som är ett stort län. Östhammar där bolaget finns i jobbar för att bolag som Båsab Flyg & Maskin Aktiebolag ska trivas.

Båsab Flyg & Maskin Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Östhammar så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva åkeri- och entreprenadverksamhet inom byggbranschen, travsportverksamhet, bedriva person och gods- transport med luftfartyg, bedriva handel med kläder och skor och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Båsab Flyg & Maskin Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1985-01-01.

Idag är Båsab Flyg & Maskin Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Östhammar.

Vill man komma i kontakt med Båsab Flyg & Maskin Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0174-10214.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Båsab Flyg & Maskin Aktiebolag är Bernelind, Anders Bengt Olov som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Bernelind, Mats Olof Ragnar som är född 1961 och har titeln Suppleant, Wik, Bengt Lennart som är född 1964 och har titeln Revisor, Johansson, Mats Erik som är född 1972 och har titeln Revisorssuppleant, Revisorshuset i Uppsala Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Båsab Flyg & Maskin Aktiebolag har 556253-5111 som sitt organisationsnummer.