Klyvjan Consulting AB

Uppsala län

Information

I Uppsala län så finns Klyvjan Consulting AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Östhammar här finns det många olika Aktiebolag. Klyvjan Consulting AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Uppsala län. Östhammar jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Uppsala län gör att bolag trivs där.

Klyvjan Consulting AB är momsregistrerat sedan2002-03-04 och har organisationsnummer 556236-1344.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0173-61024 alternativt besöka eller skicka post till Klyvjan Consulting AB på följande adress Klyvjan 9, 742 92, Östhammar.

Klyvjan Consulting AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2002-03-04.

I Klyvjan Consulting AB så sitter följande personer i styrelsen: , Holmberg, Jan Torsten som är född 1961 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva fastighetsförvaltning, elektronikmontage i fordon, personaluthyrning inom detaljhandel , byggverksamhet, IT-tjänster, administrativa tjänster, friskvård, journalistik och grafiska tjänster, äga och förvalta fastigheter, handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.