Färghallen i Östhammar Aktiebolag

Uppsala län

Information

I Östhammar finns det ett Aktiebolag som heter Färghallen i Östhammar Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Färghallen i Östhammar Aktiebolag i Uppsala län. Östhammar är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Färghallen i Östhammar Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Uppsala län.

Sedan 1983-06-13 så har Färghallen i Östhammar Aktiebolag varit registrerat och sedan 1983-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Färghallen i Östhammar Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Östhammar.

Vill man komma i kontakt med Färghallen i Östhammar Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Hallg. 1, 742 34, Östhammar. Vi ni istället prata med Färghallen i Östhammar Aktiebolag så kan ni göra det på 0173-10013.

Bolaget skall driva detaljhandel inom färgbranschen samt därmed förenlig verksamhet. Vidare skall bedrivas detaljhandel med parfymerier samt därmed närbesläktade produkter.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Wingqvist, Christer Eric David som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Strömberg, Tom Anders som är född 1945 och har titeln Suppleant, Malmgren, Per-Åke som är född 1963 och har titeln Revisor, Revisorn Per-Åke Malmgren Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Färghallen i Östhammar Aktiebolag har 556229-6540 som sitt organisationsnummer.