R.T. Larssons Elektriska Aktiebolag

Uppsala län

Information

I Uppsala län så finns R.T. Larssons Elektriska Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Östhammar här finns det många olika Aktiebolag. R.T. Larssons Elektriska Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Uppsala län. Östhammar jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Uppsala län gör att bolag trivs där.

R.T. Larssons Elektriska Aktiebolag är momsregistrerat sedan1974-01-01 och har organisationsnummer 556185-7581.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0173-40810 alternativt besöka eller skicka post till R.T. Larssons Elektriska Aktiebolag på följande adress Uppsalav. 14, 747 42, Gimo.

R.T. Larssons Elektriska Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I R.T. Larssons Elektriska Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Wallén Larsson, Marie Susanne som är född 1962 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva kyl och elinstallationer, försäljning av elektriskt material, ventilation, sanitetsarbeten, byggnadsrörelse samt därmed förenlig verksamhet.