Östhammars Glasmästeri Aktiebolag

Uppsala län

Information

Östhammars Glasmästeri Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Östhammar. Det är nämligen den kommunen som Östhammars Glasmästeri Aktiebolag finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Östhammars Glasmästeri Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Östhammars Glasmästeri Aktiebolag som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 1969-12-03. Men sedan 1971-01-01 så har Östhammars Glasmästeri Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Verkstadsv. 5, 742 34, Östhammar. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Östhammars Glasmästeri Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0173-21650.

Östhammar arbetar för att bolag som Östhammars Glasmästeri Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Östhammars Glasmästeri Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Uppsala län.

Bolaget skall driva glasmästerirörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Östhammars Glasmästeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Östhammars Glasmästeri Aktiebolag och det är följande personer, Myrbäver, Hans Börje som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Allard, Eva som är född 1947 och har titeln Suppleant, Larsson, Ulf Jöran som är född 1955 och har titeln Revisor, Agentum Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Östhammars Glasmästeri Aktiebolag är 556131-2793.