Aktiebolaget Öregrunds Handelsbod Förvaltning

Uppsala län

Information

Aktiebolaget Öregrunds Handelsbod Förvaltning hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Östhammar som är den kommunen där Aktiebolaget Öregrunds Handelsbod Förvaltning finns. I Östhammar så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aktiebolaget Öregrunds Handelsbod Förvaltning tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Aktiebolaget Öregrunds Handelsbod Förvaltning har haft sedan 1994-01-01. Aktiebolaget Öregrunds Handelsbod Förvaltning har funnits sedan och 1971-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Aktiebolaget Öregrunds Handelsbod Förvaltning så kan ni göra det genom att skicka er post till STRANDGATAN 10, 742 42, Öregrund men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0173-31310.

Östhammar arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Aktiebolaget Öregrunds Handelsbod Förvaltning Privat, ej börsnoterat.

Aktiebolaget Öregrunds Handelsbod Förvaltning har idag 556097-8727 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Aktiebolaget Öregrunds Handelsbod Förvaltning

Bolaget ska bedriva förvaltningsverksamhet avseende finansiella tillgångar, äga och förvalta värdepapper och fast egendom, bedriva campingverksamhet och tobaksaffär samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Aktiebolaget Öregrunds Handelsbod Förvaltning så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wass, Olow Christian som är född 1952 och har titeln VD, Wass, Olow Christian som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Wass, Ingrid Anette som är född 1954 och har titeln Suppleant, Fäldt, Ulf Peter Sigvard som är född 1951 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .