Linds Snickerifabriks Aktiebolag

Uppsala län

Information

Linds Snickerifabriks Aktiebolag är ett företag som finns i Östhammar. I Linds Snickerifabriks Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Karl Gustav Gunnar som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Jens Martin Gustav som är född 1976 och har titeln Suppleant, Karlsson, Peter Tony som är född 1972 och har titeln Suppleant, Zetterling, Dag Peter som är född 1969 och har titeln Revisor, Företagarnas Revisionsbyrå i Uppsala AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Linds Snickerifabriks Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Linds Snickerifabriks Aktiebolag på telefon 0173-40018.

Bolaget skall bedriva snickeriverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Linds Snickerifabriks Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Linds Snickerifabriks Aktiebolag är ett av många företag som finns i Uppsala län och Östhammar arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Linds Snickerifabriks Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Linds Snickerifabriks Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Linds Snickerifabriks Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Linds Snickerifabriks Aktiebolag har 556043-7872 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.