AromaBruk Anneli Ferm Selander

Uppsala län

Information

Enskild firma finns det flera av i Östhammar och AromaBruk Anneli Ferm Selander är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många verksamheter där och AromaBruk Anneli Ferm Selander är ett av dem. Statusen för AromaBruk Anneli Ferm Selander är att Bolaget är aktivt.

AromaBruk Anneli Ferm Selander är ett Enskild firma och skapades 1998-11-14. Det finns flera olika verksamheter i Uppsala län som är ett stort län. Östhammar där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som AromaBruk Anneli Ferm Selander ska trivas.

AromaBruk Anneli Ferm Selander är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Östhammar så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Aromaterapi, massage, gigong, kinesisk medicin, kurbad, örtterapi, friskvård och förebyggande hälsovård. Försäljning av eteriska oljor, litteratur, skivor och övriga produkter som har anknytning till verksamheten. Föreläsningar, kurser och utbildningar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att AromaBruk Anneli Ferm Selander är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är AromaBruk Anneli Ferm Selander och det finns flera verksamheter som är det idag i Östhammar.

Vill man komma i kontakt med AromaBruk Anneli Ferm Selander så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0173-13205.

.

De som är på något sätt har med AromaBruk Anneli Ferm Selander är Ferm Selander, Anneli som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

AromaBruk Anneli Ferm Selander har 550407-XXXX som sitt organisationsnummer.