Modelljärnvägens Hus i Alunda

Uppsala län

Information

520427-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Modelljärnvägens Hus i Alunda. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Modelljärnvägens Hus i Alunda är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Östhammar som är den kommunen som Modelljärnvägens Hus i Alunda finns i.

Modelljärnvägens Hus i Alunda har varit registrerat sedan 2005-01-10 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Modelljärnvägens Hus i Alunda så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Modelljärnvägens Hus i Alunda är och det finns flera verksamheter i Östhammar som också är .

Firmatecknare för Modelljärnvägens Hus i Alunda är följande:

Vill ni komma i kontakt med Modelljärnvägens Hus i Alunda så kan ni göra det på telefon genom 018-337073 eller genom brev på följande adress:

Utställning och försäljning av hobbymateriell och leksaker med inriktning mot modelljärnvägar. Café.

Det finns olika personer som har en koppling med Modelljärnvägens Hus i Alunda och det är Hultgren, Carl Eilerth som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,