Cristos Kakel o Sanering

Uppsala län

Information

490425-XXXX är organisationsnummer för bolaget Cristos Kakel o Sanering. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Cristos Kakel o Sanering är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Östhammar som är den kommunen som Cristos Kakel o Sanering finns i.

Cristos Kakel o Sanering har varit registrerat sedan 1998-06-23 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Cristos Kakel o Sanering så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Cristos Kakel o Sanering är och det finns flera bolag i Östhammar som också är .

Firmatecknare för Cristos Kakel o Sanering är följande:

Vill ni komma i kontakt med Cristos Kakel o Sanering så kan ni göra det på telefon genom 018-100485 eller genom brev på följande adress:

Kakelsättning och saneringsstäd.

Det finns olika personer som har en koppling med Cristos Kakel o Sanering och det är Tsangaris, Christos som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,