J-E Perssons Schakt

Uppsala län

Information

460120-XXXX är organisationsnummer för bolaget J-E Perssons Schakt. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som J-E Perssons Schakt är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Östhammar som är den kommunen som J-E Perssons Schakt finns i.

J-E Perssons Schakt har varit registrerat sedan 1986-06-18 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för J-E Perssons Schakt så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1985-01-01.

J-E Perssons Schakt är och det finns flera bolag i Östhammar som också är .

Firmatecknare för J-E Perssons Schakt är följande:

Vill ni komma i kontakt med J-E Perssons Schakt så kan ni göra det på telefon genom 0173-15174 eller genom brev på följande adress:

Entreprenadverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med J-E Perssons Schakt och det är Persson, Jan Erik som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,